Spill Simon the Sorcerer på iPhone

aug 09, 2009 No Comments by

Simon_1_coverPek-og-klikk-vårblomstringen fortsetter med ankomsten – helt sikkert i en sky av illeluktende røyk – av en storhattet men lettere ubehjelpelig trollmann i Apples berømte App Store.

Adventuresofts Simon the Sorcerer kom ut første gang i 1993/4 for Amiga og PC, og det kan regnes som et av denne epokens mest vellykkede humororientert eventyrspill som ikke ble utviklet av LucasArts. CU Amiga ga spillet 90% i februar 94, og konkluderte med at det bød på «great fun, plus stunning graphics.»  The One for Amiga ga Simon 89% mens Amiga Format landet på 84%

Iphone (og iPod Touch)-versjonen Simon the Sorcerer koster 29 kr i App Store. De av oss som sliter med mindre kule mobiltelefoner, må ta til takke med et gratis gjensyn via den magisk glimrende emulatoren ScummVM (som forresten utgjør grunnteknologi for iPhone-versjonen…)

Kjøp Simon the Sorcerer i App Store

Retronytt

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Spill Simon the Sorcerer på iPhone”

Leave a Reply